Alejandro Rodríguez segueix creixent i jugarà aquest curs amb la Sampdoria


  • Comparteix:

Alejandro Rodríguez, durant la presentació amb el seu nou equip, la Sampdoria / Font: Sampdoria.it

Alejandro Rodríguez, durant la presentació amb el seu nou equip, la Sampdoria / Font: Sampdoria.it

El santcugatenc Alejandro Rodríguez fa un nou pas a la seva carrera i segueix consolidant-se a la Serie A, on aquesta temporada competirà amb la Sampdoria. Rodríguez ha evolucionat en les darreres tres temporades amb el Cesena, equip amb el qual va ascendir fa dos estius a la màxima categoria del futbol italià. El santcugatenc no podrà disputar competició europea, i és que la Sampdoria va caure a la tercera ronda prèvia de l'Europa League. El davanter, de 24 anys, arriba cedit amb opció de compra.

Format a les categories inferiors del Sant Cugat Esport i l'Espanyol, un jove Alejandro Rodríguez feia el salt a Itàlia, a la Serie A, on disputaria els primers minuts amb 19 anys a les files del Cesena. El club el va cedir la temporada següent al Pàvia, del tercer esglaó del futbol italià, per tornar la temporada següent a un Cesena que havia descendit. Poc a poc es va anar fent un lloc com a home perillós de cara a porteria, i va ser jugador important en el retorn a la Serie A ara fa dos estius.

Rodríguez i els seus companys no van poder mantenir la categoria, i després de descendir el curs passat el davanter canvia d'aires i marxa a un club de molta més entitat com ho és la Sampdoria, que compta amb un títol de la Lliga Italiana i amb quatre Copes, i que va acabar la temporada passada en setena posició a la Serie A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.