El Junior perd el primer partit de la temporada al camp del Fontsanta Fatjó

El Junior ha perdut el primer partit de la temporada al camp del Fontsanta Fatjó

El Junior perd el primer partit de la temporada al camp del Fonsanta Fatjó (1-0) en la tercera jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un gran gol del local Juan Manuel Agredano a l'inici de la segona part decanta un partit molt igualat en favor del conjunt de Cornellà. Els blau-i-negres sumen quatre punts de nou possibles.

El partit no ha començat bé per al conjunt de Hans Schönhöfer que s'ha vist acorralat davant la pressió d'un Fontsanta Fatjó decidit a endur-se la victòria. Mica en mica però, el Junior ha fet una passa endavant i ha frenat les escomeses dels cornellanencs, i s'ha fet amb el control de la pilota i del matx. Els sancugatencs han gaudit de fins a tres ocasions clares de gol per avançar-se en el marcador, però han acabat perdonant i han marxat al descans amb el marcador a zero.

A la represa, una genialitat de Juan Manuel Agredano ha posat per davant en el marcador el Fontsanta Fatjó, que ja ha no ha generat més perill en el que quedava de partit. Després del gol, el matx ha seguit la mateixa dinàmica de la primera part i el Junior ha dut la iniciativa i el control, però no ha gaudit d'ocasions clares.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, confia en el treball de l'equip de cara a la pròxima jornada, però afirma que haurien de ser més contundents en atac.

Hans Schönhöfer

Hem de ser més contundents en atac però l'equip està treballant bé. Hem de preparar el partit de la pròxima jornada.

La setmana vinent el conjunt blau-i-negre rep la visita del Can Vidalet.