El Rubí de Garcia i Bracons accedeix a les semifinals de la Copa Catalunya


  • Comparteix:

El Rubí, entrenat pel santcugatenc Julià Garcia i amb Jaume Bracons a les seves files, derrota (1-0) el Llagostera de Benja i es classifica per a les semifinals de la Copa Catalunya de futbol. Els rubinencs, que militen a tercera divisió, han demostrat un gran ordre defensiu amb un Jaume Bracons molt encertat sota pals que ha estat decisiu en el triomf final contra un conjunta de segona A.

El gran triomfador de la nit ha estat l'entrenador del Rubí, Julià Garcia, que ha plantejat un partit molt ordenat en defensa. Porteria a zero amb mèrit destacat del santcugatenc Jaume Bracons que amb aturades decisives ha deixat la porteria a zero. Bracons es mostra feliç per la feina feta i la classificació per a semifinals.

Jaume Bracons

L'equip accedeix a les semifinals i amb la porteria a 0. És un moment molt especial.


El gol d'Adrià Grau en el minut 25 ha estat suficient perquè el Rubí es classifiqués per a les semifinals de la Copa Catalunya. El Llagostera ha dominat la possessió de pilota, però sense gaire encert de cara a porteria. La segona part ha servit per veure un conjunt gironí més actiu en atac amb l'entrada del santcugatenc Benja, però sense trobar el camí del gol.

Barça B, Girona o Sabadell seran els rivals del Rubí a les semifinals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.