El Junior s'imposa gràcies a la pilota aturada davant el Torrelles a casa


  • Comparteix:

El Junior guanya el primer partit com a local davant el Torrelles (2-0) a la sisena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han imposat amb dues jugades a pilota aturada en un partit molt gris dels dos conjunts.

El partit ha enfrontat dos estils de futbol antagònics des de l'inici del matx: mentre que el Torrelles es replegava i buscava fer mal a l'esquena blava-i-negra a la contra, el Junior ha intentat madurar les jugades, associant-se i practicant un futbol vistós a través de la pilota. Aquest conflicte d'identitats ha derivat en un matx trencat on cap dels dos podia imposar el seu estil i avançar-se en el marcador. Ja a les acaballes del primer temps, un bon remat de cap de Pablo Alonso de Ponga després d'una falta lateral posava l'1-0 en el marcador.

A la represa, el matx ha seguit amb la mateixa tonalitat grisenca i cap dels dos ha fet un pas endavant per imposar el seu estil. Els santcugatencs han acusat el cansament i s'han replegat, intentant augmentar diferències a través de contraatacs. L'intercanvi de cops ha donat emoció al partit però cap dels dos ha acabat de concretar, molt poc encertats de cara a porteria. El partit l'ha sentenciat Bernat Mosquera després d'un servei de còrner.

La setmana vinent el Junior jugarà el derbi amb el Sant Cugat Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.