Un Sant Cugat Esport reconfortat vol escalar posicions davant el Begues


  • Comparteix:

El SantCu va sumar un gran triomf el cap de setmana passat

El SantCu va sumar un gran triomf el cap de setmana passat

Un Sant Cugat Esport animat pel triomf del cap de setmana passat contra l'Espluguenc espera mantenir l'alt nivell competitiu contra el Begues aquest diumenge a les dotze del migdia. Els de José Alcaraz volen dir adéu a la part perillosa del grup 3 de Segona Catalana de futbol i començar a encaminar l'objectiu marcat, apropar-se a la zona d'ascens. Els beguetans són una posició per sota dels santcugatencs, a només un punt.

Malgrat el complicat procés que estaven experimentant, un camí pel desert des de la jornada 4 a la 8 amb un registre de dos empats i tres derrotes, els vermell-i-negres han mantingut la confiança en el projecte ideat per un José Alcaraz que, de la seva banda, ha reaccionat i ha aplicat petites modificacions que van dur a terme un gran efecte el cap de setmana passat, amb el triomf davant el fins llavors líder.

Ara cal rubricar aquestes sensacions al camp d'un conjunt ja experimentat a la categoria, un Begues que ha alçat el vol les darreres jornades després d'un inici dubitatiu. Amb només una victòria i quatre derrotes en els cinc primers partits, els beguetans van replantejar sensacions i en els quatre últims caps de setmana han estat invictes amb dos empats i dos triomfs. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, aposta per mantenir la solidesa darrere i creu que el partit es decidirà per detalls.

José Alcaraz

És un partit complicat, un rival complicat. Porten dues o tres setmanes amb bons resultats, és expert a la categoria.


Després de nou jornades, el SantCu suma tres triomfs, tres empats i tres ensopegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.