El Sant Cugat Esport pateix, però segueix comptant els partits per victòries


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El Sant Cugat Esport femení suma el vuitè triomf a la lliga en la 8a jornada del grup 1 de Primera Catalana en superar (3-2) la Guineueta B. El gol d'Andrea Carbonell en el minut 89 permet les vermell-i-negres seguir al capdavant de la classificació amb ple de victòries.

El Sant Cugat Esport ha patit per mantenir la ratxa victoriosa, però finalment s'ha tornat a endur els tres punts. El Guineueta B s'ha avançat en el minut 18 i ha mantingut el resultat fins que restaven 16 minuts per al final. Alexandra Palencia en el 74 i Maria Colmenero en el 79 han capgirat el resultat, però les barcelonines han tornat a colpejar en el 84 amb el gol de Raquel González. Semblava que les vermell-i-negres podien perdre els primers punts del curs, però Andrea Carbonell s'ha convertit en l'heroïna del matx en fer el 3 a 2 quan el partit arribava al final.

El proper rival del Sant Cugat Esport el Pubilla Casas la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.