L'Espluguenc acaba amb la ratxa victoriosa del Junior

El Junior trenca la seva ratxa de victòries i cau davant l'Espluguenc (3-0) a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els gols d'Hector, Matallín i Virgilio Tercero han tombat un Junior que perd el lideratge del grup,

El Junior frena una espectacular ratxa de set triomfs consecutius i cau en el camp de l'immediat perseguidor, l'Espluguenc, que en una segon temps de màxima efectivitat ha acabat passant per sobre dels blau-i-negres amb tres gols. Ha estat primer Héctor quan ha obert el marcador amb un gol només començar el segon temps. Amb aquest mínim avantatge s'ha arribat als darrers minuts de partit: primer Matallín i després Virgilio Tercero han sentenciat amb dos gols, per acabar guanyant 3 gols a 0.

Els santcugatencs reben dissabte el Begues, equip de la zona mitja baixa de la classificació.