Iker Arroyo i Javier Pelegrín reforcen la davantera del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Javier Pelegrín és nou jugador del Sant Cugat Esport / Font: Sergi Vargas

Javier Pelegrín és nou jugador del Sant Cugat Esport / Font: Sergi Vargas

El Sant Cugat Esport reforça l'equip amb l'arribada dels davanters Iker Arroyo i Javier Pelegrín per donar un salt qualitatiu al grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Pelegrín arriba del Pubilla Casas i és un dels golejadors del futbol català. Arroyo procedeix de l'Aurrerà Vitòria de Tercera Divisió i destaca per la potència en el joc aeri.

Javier Pelegrín és un dels golejadors del futbol català després de liderar el capítol anotador dels seus equips. El nou davanter del SantCu arriba procedent del Pubilla Casas de Tercera Catalana on ha marcat 14 gols en 11 partits. Pelegrín va jugar la temporada passada amb la Guineueta on va marcar 5 gols en 9 partits a Segona Catalana i després va acabar la lliga amb l'Olesa de Tercera Catalana on va sumar 23 dianes en 24 partits. El nou davanter del SantCu debutarà diumenge contra el San Mauro.

L'altre fitxatge atacant és el d'Iker Arroyo, que arriba de l'Aurrerá Vitòria. L'entrenador del SantCu, Jose Alcaraz, creu que aquests dos jugadors aportaran molt en l'aspecte ofensiu.

Jose Alcaraz

Pelegrín té gol i per això el fitxem. Arroyo és un jugador amb potència i joc aeri.


El davanter Rubén Sánchez i Marc Pérez han causat baixa a l'equip vermell-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.