El Junior cerca tornar de nou al camí del triomf davant el Begues


  • Comparteix:

El Junior jugarà per tornar al camí de la victòria

El Junior jugarà per tornar al camí de la victòria

El Junior espera reaccionar després de la derrota del cap de setmana passat davant l'Espluguenc en una jornada en què rep el Begues, el catorzè classificat del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs disputen el partit contra els beguetans aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els de Hans Schönhöfer van veure tallada una fabulosa ratxa de set victòries seguides i van perdre el lideratge, que ostenta ara el Sant Joan Despí.

El partit de la setmana passada ha refermat al Junior la idea que la Segona Catalana és una competició sense oportunitat de relaxació, una lliga que obliga a no afluixar en cap etapa de la temporada si es volen mantenir intactes les opcions d'ascens. Ara bé, la visita al camp d'un conjunt del potencial de l'Espluguenc bé podia significar una ensopegada, possibilitat que es redueix en el compromís d'aquesta jornada: a casa i davant el cinquè per la cua.

La dada que pot resultar més preocupant és que dels quatre triomfs que ostenta el Begues, tres són a domicili i a feus, alguns, d'alta volada, com el de l'Olímpic Can Fatjó. A més, els blau-i-negres hauran de parar atenció a l'alçada dels beguetans, un dels seus punts forts, que fa que despleguin un joc directe i que trobin opcions en l'estratègia i la pilota aturada.

Schönhöfer creu que el seu equip està per sobre però que aquest domini cal demostrar-lo al camp.

Hans Schönhöfer

Si afluixem una mica, els rivals ens poden superar. Som superiors al Begues. Si estem intensos i concentrats crec que tindrem opcions de fer gols.


El Junior seguirà tenint la baixa de Paco Barbudo i mantindrà a la convocatòria Dani García malgrat que no encara no es pot exercitar amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.