El Sant Cugat Esport espera recuperar sensacions davant el San Mauro


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport vol redreçar la situació al grup 3 de Segona Catalana de futbol superant el quart, el San Mauro, diumenge a un quart de set de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. Els vermell-i-negres, que van perdre la jornada passada a domicili davant el Sant Joan Despí, volen tornar a l'estat de gràcia que els va dur a encadenar tres victòries consecutives.

La irregularitat ha vertebrat la dinàmica lliguera del conjunt de Sant Cugat protagonitzada pels constants alt i baixos. Després d'un inici esperançador, els vermell-i-negres van encadenar tres jornades sense puntuar, però van saber capgirar la situació sortint victoriosos dels tres enfrontaments següents. La millor ratxa del SantCu aquesta temporada però, va finalitzar amb la derrota de la jornada passada davant el Sant Joan Despí.

Els santcugatencs s'hauran d'imposar davant del San Mauro, el quart classificat, per certificar el bon moment i deixar clar que la pèrdua a terres santjoanenques va ser un miratge, i que segueixen en una dinàmica ascendent. El rival d'aquesta jornada està només a quatre punts dels de Sant Cugat i una victòria seria vital per seguir escalant posicions a la carrera pel lideratge. El tècnic de l'equip, José Alcaraz, analitza el rival i les claus d'un partit a priori complicat.

José Alcaraz

Per mi és un dels millors equips de la categoria. Tant la proposta futbolística que fan com els jugador que tenen. Serà un partit complicat.


El SantCu disposarà de la nova incorporació en atac, el golejador Javier Pelegrín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.