El Junior guanya per la mínima un Begues complicat


  • Comparteix:

El Junior sua de valent per endur-se per la mínima (1-0) els tres punts davant el Begues a la 13a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip blau-i-negre es retroba amb la victòria després de l'ensopegada de l'anterior jornada davant l'Espluguenc.

Victòria treballada del Junior davant un Begues que no ha deixat de lluitar fins l'últim minut. El matx, molt disputat des de l'inici, no ha tingut un dominador clar i els dos conjunts han disposat d'opcions d'avançar-se en el marcador, però no han estat encertats de cara porteria. Els dos equips han lluitat per imposar el seu model de joc per damunt el rival, arribant al descans amb les taules en el marcador.

A la represa, el Junior ha sortit un punt més endollat que el Begues, i els primers 15 minuts han estat de domini blau-i-negre. El gol no ha arribat fins al minut 75, quan, després d'una gran jugada de Jordi Cortés, Ignacio Moretones ha aprofitat el refús del porter per marcar el primer i definitiu. El Begues no ha abaixat els braços i ho ha intentat fins al final sense gaire fortuna. Fins i tot al minut 90 ha vist com l'àrbitre els anul·lava el gol que hauria significat l'empat.

D'aquí a dues setmanes, el Junior visita el camp del penúltim classificat, el Vallirana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.