Sant Cugat, un clam per ajudar els refugiats amb el debut com a tècnic d'Osama Abdul Mohsen


  • Comparteix:

Sant Cugat ha protagonitzat aquest diumenge un clam solidari per recaptar fons i sensibilitzar la població en la realitat dels refugiats, cita emmarcada en un partit amistós entre el Sant Cugat Esport i el Villaverde-Boetticher madrileny. El matx ha suposat el debut de l'entrenador sirià Osama Abdul Mohsen, conegut després de ser agredit per una reportera en un pas fronterer, al capdavant de l'equip de Getafe. L'enfrontament, disputat a la ZEM Jaume Tubau, ha acabat en empat a un.

El partit, que ha estat organitzat per l'ONG Cesal, el Centre de Formació d'Entrenadors, el Sant Cugat Esport, la Universitat Ramon Llull i l'Ajuntament de Sant Cugat, s'ha farcit d'activitats per als més petits i de reclams solidaris. El tècnic del Villaverde, Osama Abdul Mohsen, va iniciar la seva carrera a l'Estat espanyol a través del Centre Nacional de Formació d'Entrenadors (Cenafe), a Getafe, Madrid. Tot plegat, després que se li concedís el permís de residència a ell i a dos dels seus fills.

Malgrat això, Mohsen encara no ha pogut reunir tota la família, alguns membres de la qual encara es troben a un camp de refugiats de Turquia. Miguel Ángel Galán, president de Cenafe, s'ha compromès a solucionar aquesta qüestió. Abdul Mohsen ha mostrat l'agraïment per l'acollida tant pel partit d'aquest diumenge com al vestidor madrileny, on ha dit que se'l va rebre des del primer dia amb els braços oberts.

Osama Abdul Mohsen

No només els jugadors, ningú no m'ha fet cap pregunta. És una cosa que m'ha impressionat molt. Hi ha hagut una acollida amb confiança absoluta.


Malgrat el caràcter amistós de l'enfrontament, tots dos equips han mostrat un ritme alt i han proposat un joc ple de contactes i intensitat. Després de l'enfrontament, el president del Villaverde, Juan Antonio Cózar, s'ha compromès juntament amb el president del SantCu, Llorenç Santasusagna, a un matx de tornada a terres madrilenyes. El club santcugatenc ha regalat al tècnic sirià una samarreta del centenari, que celebra enguany el Sant Cugat Esport. Els fons recaptat per l'ONG Censal han anat destinats als seus programes d'ajuda als refugiats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.