Un Junior farcit de baixes es desplaça al camp del San Mauro en la primera jornada de l'any


  • Comparteix:

Jordi Cortés serà dubte fins l'últim moment

Jordi Cortés serà dubte fins l'últim moment

El Junior provarà de sobreposar-se a les nombroses baixes que pateix per superar el San Mauro en el primer partit de l'any per als blau-i-negres. Els santcugatencs visiten els de l'Anoia aquest diumenge a les cinc de la tarda en partit corresponent a la 16a jornada del grup 3 de Segona Catalana. El Junior torna a la competició amb l'objetiu de mantenir la segona posició de la classificació i apropar-se al lideratge, que dóna dret a l'ascens directe a Primera Catalana.

Homes clau com el golejador Abu Rafiu, que serà baixa, o Jordi Cortés, dubte, faran que Hans Schönhöfer hagi d'incorporar jugadors de l'equip B per completar la convocatòria del partit davant el San Mauro. Un matx intens, en què els primers compassos del partit seran clau. L'equip de Santa Margarida de Montbui té unes arrencades contundents de partit, però a mesura que avancen els minuts va perdent pistonada.

Schönhöfer lamenta la manca d'efectius per poder presentar una alineació amb garanties i espera poder mantenir el partit obert fins la segona part. El tècnic del Junior argumenta que per la dimensió del camp del San Mauro seria interessant disposar d'alguns jugadors que donen profunditat al joc.

Hans Schönhöfer

Hem d'estar molt sòlids, ens falta profunditat en no tenir el Rafiu i el Cortés, que no podrà jugar d'entrada.


El San Mauro ocupa a hores d'ara la vuitena posició a la classificació, però prové de la pitjor ratxa de la temporada després de patir dues derrotes i un empat en els tres darrers partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.