Un Junior curt d'efectius esgarrapa un punt del camp del San Mauro i es manté segon


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior manté la segona posició al grup 3 de Segona Catalana de futbol després d'esgarrapar un empat del camp del San Mauro (1-1). Els santcugatencs hi han arribat en hores baixes per les nombroses baixes, però han pogut sobreposar-se a la situació i han acabat sumant un punt gràcies a un gol de Mario Domingo.

El Junior segueix remant per mantenir la bona feina feta durant el primer tram de temporada i allargar el màxim possible les opcions d'ascens. Tot plegat, en un moment delicat per la manca d'efectius que té Hans Schönhöfer, que ha hagut d'incorporar jugadors del segon equip per completar la convocatòria davant el San Mauro.

Els de Santa Margarida de Montbui s'han avançat primer mitjançant Cristian Castaño al minut 15. El marcador no s'ha mogut fins els primers compassos de la segona part, quan Mario Domingo ha col·locat el definitiu empat al minut 52. Amb aquest punt, el Junior en suma 31 en 16 partits. La setmana que ve torna a Sant Cugat per veure's les cares amb l'Olímpic Can Fatjó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.