El Junior es retroba amb la victòria i es desfà d'un fluix Olimpyc Can Fatjó


  • Comparteix:

El Junior es retroba amb la victòria davant l'Olímpic Can Fatjó (2-1) a la 17a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El conjunt santcugatenc ha fet els deures davant un rival tancat al darrere i es manté en segona plaça, en promoció d'ascens a Primera Catalana.

L'enfrontament entre el Junior i l'Olímpic Can Fatjó suposava una prova de foc per a un conjunt blau-i-negre que encadenava tres jornades sense guanyar. Els de Hans Schönhöfer han començat el partit molt endollats i ràpidament s'han fet amos i senyors de la pilota en detriment d'un rival poc imaginatiu reduït pel bon joc local. El gol del Junior no ha trigat a arribar, de la mà d'un sempre complidor Abu Rafiu.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa i el domini dels blau-i-negres ha estat total. En una de les moltes arribades dels santcugatencs l'àrbitre ha xiulat penal, que ha transformat Mario Domingo. Després del gol, el Junior ha tret el peu de l'accelerador i l'Olímpic ho ha aprofitat per retallar distàncies en un servei de córner. Els visitants han seguit fent mèrits per capgirar el marcador, però s'han topat amb la sòlida defensa blau-i-negra.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, creu que l'equip ha de seguir per la línia ascendent de les últimes jornades.

Hans Schönhöfer

Ens hem de fixar en nosaltres mateixos. Cal consolidar la segona plaça.


L'equip de Hans Schönhöfer inicia la segona volta dissabte amb la visita del Moja, sisè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.