El SantCu es veu sorprès per la Fundació Hospitalet i perd per primera vegada a casa

El SantCu femení perd per primera vegada a casa en aquesta lliga després de veure's superat (0-1) per la Fundació Hospitalet en la 16a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres han estat molt superiors a un rival defensiu que buscava el contraatac. Les visitants han sabut aguantar el resultat i en el minut 81 han trobat el gol del triomf en una sortida ràpida des de darrere.

El SantCu ha tingut la primera ocasió en el minut 3 en un xut que ha anat al pal i la resposta de la Fundació Hospitalet ha estat gairebé immediata amb un altre xut que ha tocat la fusta. A partir d'aleshores les locals han anat dominant el matx i disposant d'ocasions en jugada i també a pilota aturada a través de serveis de cantonada. En els últims instants del primer temps, el SantCu ho ha provat amb un xut de falta que ha anat alt.

Les vermell-i-negres han sortit amb més ritme al segon temps buscant el gol del triomf. Les hospitalenques es defensaven bé i buscaven el gol amb algun contraatac que tampoc no culminaven. El temps jugava en contra de les santcugatenques, que no trobaven espais clars per marcar. Un parell d'ocasions han precedit el contraatac letal de les visitants que en el minut 81 amb una picada subtil s'han avançat en el marcador. Amb només nou minuts, les noies d'Albert Martín s'han bolcat a l'atac, però la Fundació Hospitalet ha pogut sentenciar amb dues jugades clares de gol.

La setmana vinent, el SantCu visitarà el camp del Pallejà.