El Barça i l'Espanyol encapçalen el 3r Torneig Solidari SantCu-Fundació Vicente Ferrer


  • Comparteix:

El Barça, dominador a la primera edició

El Barça, dominador a la primera edició

El FC Barcelona, l'Espanyol, la Damm i el Cornellà són els equips que encapçalen el cartell de la 3a edició del Torneig Solidari SantCu-Fundació Vicente Ferrer, que es disputa aquest dissabte a les zones esportives municipals de la Guinardera i de Jaume Tubau. La competició és de categoria prebenjamí, benjamí i aleví, i es disputarà després que se suspengués la segona edició per la vaga de la Federació Catalana per la regularització en el futbol amateur promoguda pel govern espanyol.

La primera edició es va tenyir de color blaugrana, amb títols del FC Barcelona en categories prebenjamí i benjamí. El Barça no va poder completar el triplet perquè l'Espanyol es va imposar en edat aleví. Enguany, més enllà dels dos planters dels clubs de Primera Divisió, hi haurà representants de la Damm, el Cornellà, el Martinenc, el Sant Gabriel, l'Hospitalet, el Mollet, el Mercantil, el TecSoccer, el Nàstic de Manresa, l'Igualada, el Balafia i els equips locals. Les finals es disputaran a l'estadi del SantCu, a la ZEM Jaume Tubau.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.