El SantCu recapta 3.000 euros per al Campus Sant Cugat Índia en el 3r Torneig Solidari


  • Comparteix:

El 3r Torneig Solidari Sant Cugat Esport-Fundació Vicente Ferrer recapta prop de 3.000 euros per finançar la participació del SantCu en el Campus a l'Índia. El FC Barcelona, que s'ha imposat en les categories prebenjamí i benjamí, i el RCD Espanyol, que s'ha endut l'aleví, han estat els dominadors d'un torneig en què han participat 14 clubs.

La final prebenjamí ha enfrontat el FC Barcelona i el RCD Espanyol. El conjunt blaugrana s'ha imposat (2-0) i ha revalidat el títol en una categoria en què el blanc-i-blau Toni Fernández ha estat escollit millor jugador del torneig. Pel que fa a la categoria benjamí, el Barça també ha estat el campió després de superar a la final (3-0) la Damm. El blaugrana Marc Guiu s'ha endut el trofeu a millor de la categoria.

La final més igualada ha estat la dels alevins, entre el RCD Espanyol i la Damm. El marcador no s'ha mogut en el temps reglamentari i en els penals els blanc-i-blaus s'han imposat (2-1). El capità de l'Espanyol, Ángel Alarcón, ha estat designat millor jugador del torneig. La millor classificació d'un equip del SantCu han estat les semifinals dels prebenjamins. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, destaca la implicació dels participants.

Llorenç Santasusagna

És una jornada solidària i festiva on la gent s'ho ha passat molt bé i hem pogut veure bon futbol. A falta del recompte final, podríem parlar d'uns beneficis d'uns 3.000 euros.


La següent acció que organitzarà el club vermell-i-negre per recaptar fons pel Campus Sant Cugat a l'Índia serà la celebració d'un sopar solidari amb data encara per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.