El Junior cerca l'assalt al lideratge davant un equip en hores baixes, el Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Junior confia a tornar a vèncer a casa i assaltar el lideratge del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres reben el Fontsanta-Fatjó aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els de Schönhöfer són a només un punt del líder, un Sant Joan Despí que acumula cinc empats consecutius. El rival és dotzè, acaba d'ascendir a la categoria i està immers en un baix rendiment des de fa mesos.

Tot i el bon inici dels de Cornellà, amb un rendiment impropi per a un recent ascendit amb quatre victòries en les cinc primeres jornades, a l'equip se'ls ha complicat la situació des de llavors i ha acumulat només dos triomfs en les 13 següents jornades. Això l'ha col·locat en el grup humil de la classificació, tot i que recordar el partit d'anada davant els santcugatencs, en què els va superar 1 a 0, els pot dur bons records.

Hans Schönhöfer espera un partit en què el rival el cedeixi de manera absoluta el domini de la pilota, una situació en què els del Baix Llobregat es tanquin darrere i dificultin el joc ofensiu dels blau-i-negres. En aquest sentit, diu l'entrenador dels santcugatencs, és clau marcar un gol aviat per obrir una mica el matx.

Hans Schöhöfer

Mossegarà i intentarà sorprendre a la contra. A partir d'aquí hem de portar la iniciativa i ser efectius. Si ells marquen primer serà un partit complicat.


La setmana de descans per la celebració del Carnaval ha anat bé als santcugatencs per recuperar Mario i fer entrar Crespo a la convocatòria, tot i tenir dubtes de la seva participació. Joan Català, per motius laborals, és l'única baixa segura per als blau-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.