El Junior vol recuperar l'estat de gràcia i seguir a la part alta de la taula davant el Can Vidalet


  • Comparteix:

El Junior és tercer a dos punts del líder, el Sant Joan Despí / Font: Xavier Riera

El Junior és tercer a dos punts del líder, el Sant Joan Despí / Font: Xavier Riera

El Junior visita el Can Vidalet aquest diumenge a les dotze del migdia el Can Vidalet a l'estadi municipal El Molí, amb l'objectiu de recuperar sensacions i tornar al bon nivell de la primera volta a la 21a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip de Hans Schönöfer haurà de sumar els tres punts davant un conjunt que es troba a mitja taula si vol seguir a la part alta de la classificació.

El Junior segueix a la part alta d'una classificació cada cop més ajustada on el sisè classificat, el Moja, és només a cinc punts del primer, el Sant Joan Despí. Aquesta diferència implica que qualsevol ensopegada dels sis primers pot suposar un daltabaix a la classificació, i el Junior ho ha de tenir en compte si vol seguir lluitant per les primeres places i no relaxar-se davant el Can Vidalet.

L'equip espluguenc encadena tres jornades consecutives sense conèixer la victòria, amb dues derrotes i un empat, i la visita del Junior pot certificar el mal estat dels del Baix Llobregat si no aconsegueixen sumar els tres punts. El partit de la primera volta entre el Can Vidalet i i el Junior va acabar amb empat a dos, però la situació dels equips era completament diferent, amb un 'CanVi' molt fort i un Junior que encara no havia crescut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.