Un gol del Junior en el temps afegit serveix per empatar davant el Bellvitge en un partit gris dels locals

Imatge d'arxiu  Font: Xavier Riera

Imatge d'arxiu Font: Xavier Riera

El Junior empata en el temps afegit davant l'Unificación Bellvitge (1-1) a la 22a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han signat un partit gris amb molt poques ocasions de gol, però han aconseguit endur-se un punt en l'últim sospir del matx. Els blau-i-negres segueixen sense aixecar cap i només sumen un punt dels últims 9 possibles.

El Junior ha començat el partit davant l'Unificación Bellvitge amb molt mal peu, desorganitzats i veient com el conjunt visitant arribava amb perill al minut 5. Els hospitalencs anaven avisant i al minut 8 David Jiménez ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d'un servei de córner. Després del gol, el Junior ha fet una passa endavant i s'ha fet amo i senyor de la possessió, però, molt imprecís de cara a porteria, no ha fet bo el seu domini i ha arribat al descans sense xutar entre els tres pals.

A la represa, l'Unificación Bellvitge ha capgirat la tònica de la primera meitat i ha eclipsat un Junior que veia impotent com els rivals arribaven amb facilitat. Tot i així, l'equip d'Hospitalet no ha fet bones les seves ocasions i fins i tot ha vist com l'àrbitre els anul·lava un gol al minut 53 per fora de joc. Quan semblava que el matx estava dat i beneït, el Junior ha despertat de la letargia a 10 minuts per al final i ha començat ha arribar amb perill a la porteria rival. Finalment, Xavi Mayol ha coronat un frenètic contracop blau-i-negre per posar el gol de l'empat en el temps afegit.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Hans Schönöfer, es mostra crític amb la situació actual de l'equip i comenta les claus per recuperar el bon nivell.

Hans Schonofer

No estem bé. Hem de fer autocrítica i recuperar el nivell d'abans.

Ara mateix el Junior és tercer i la setmana que ve visita el camp del Torrelles, el penúltim classificat.