SantCu i Junior afronten el somni de Primera Catalana amb nou jornades finals de curs similars


  • Comparteix:

SantCu i Junior busquen el paradís de la Primera Catalana

SantCu i Junior busquen el paradís de la Primera Catalana

El Sant Cugat Esport i el Junior afronten les nou darreres jornades de temporada com a líder i tercer respectivament del grup 3 de Segona Catalana i amb un calendari de dificultat similar. Tots dos equips encara s'han d'enfrontar al segon, el Sant Joan Despí, i al quart, l'Espluguenc. Els vermell-i-negres són primers, lloc que els dóna dret a l'ascens directe, a tres punts de Sant Joan Despí i l'equip blau-i-negre.

El calendari del Sant Cugat Esport

El primer compromís dels santcugatencs després de les vacances de Setmana Santa pot marcar bona part de l'estat anímic dels de José Alcaraz. L'equip visita el camp del quart, l'Espluguenc, el qual és a només sis punts. A partir de llavors, dos compromisos de certa facilitat davant Begues i Vallirana precediran un duel decisiu: la visita de l'actual segon a la ZEM Jaume Tubau.

Si els d'Alcaraz fan els deures i superen el Sant Joan Despí encararan amb garanties les tres últimes jornades, amb dos cites de nivell: contra l'Olímpic Can Fatjó i el Moja, i un darrer pas al camp del Fontsanta-Fatjó.

El calendari del Junior

Les cites de pes per als de Hans Schönhöfer arriben algunes jornades més tard. La tornada d'aquesta aturada serà més suau per al Junior, amb la visita del penúltim, l'Òdena, a les instal·lacions de l'equip santcugatenc. Dos desplaçaments seguits al camp de Marianao i de la Fundació Atlètic Vilafranca, setè i tretzè, donaran pas al partit a casa contra l'Espluguenc, matx que iniciarà el mateix tram de calendari del Sant Cugat Esport.

Begues i Vallirana se les veuran amb els blau-i-negres abans no visitin el camp del Sant Joan Despí, el compromís que tothom té marcat en vermell. San Mauro i Olímpic tancaran la temporada d'un Junior que segueix lluitant per arribar en la millor forma possible al final de temporada després d'un curs farcit de problemes físics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.