El Junior guanya dues finals de consolació en el MIC 2016


  • Comparteix:

Imatge de l'equip infantil del Junior / Foto: Albert Riera

Imatge de l'equip infantil del Junior / Foto: Albert Riera

L'infantil A i el cadet B del Junior finalitzen campions de la final de consolació en el MIC 2016. El conjunt infantil s'ha imposat a l'EF Baix Ter (2-1), mentre que els cadets han guanyat per la mínima (1-0) el CE L'Hospitalet. També han participat l'aleví A i el B del club blau-i-negre que han caigut a vuitens i setzens de final, respectivament.

Els dos equips blau-i-negres no han pogut passar a la ronda final. Els infantils han guanyat (1-0) davant el Segeltorps suec i (3-2) contra la UE Llagostera, i han perdut (0-1) davant l'Hapoel Beer Sheva israelià. A la ronda de consolació, els santcugatencs han estat els millors i han superat el Hong Kong Chelsea (4-1), l'Hapoel Ramat Gan israelià (7-0), el Bentleigh Greens australià (5-0), el Next Gen USA (2-1) i l'EF Baix Ter a la gran final.

Pel que fa els cadets, a la fase de grups han caigut contra el Conquest Academy britànic (1-2) i el Region 1 ODP nordamericà (1-5) i han guanyat l'Alboraya valencià (2-1). A la fase de consolació els blau-i-negres s'han desfet del Club Sport Nesher israelià als penals (3-0), el CSI canadenc (2-0), el Racing Sarrià (1-0) i a la final el CE L'Hospitalet.

Els conjunts alevins, tant l'A com el B, s'han classificat per a la fase final després de superar la fase de grups. El conjunt A ha guanyat (6-2) el Liverpool anglès i el CE Banyoles (5-2) i ha perdut contra el Maccabi Netanya israelià (2-3). A setzens de final s'ha desempallegat del Club Sport Neve Yosef israelià (4-1) i a vuitens ha perdut (2-3) contra la Rapitenca. El conjunt aleví B del Junior a la fase de grups ha guanyat (7-0) el FC Vilobí i ha perdut contra el Barcelona Elite Denver nordamericà (0-1) i el Anji Makhachkala rus (4-2). A setzens de final l'ha eliminat la selecció d'Irlanda del Nord (2-4).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.