El cadet del Sant Cugat Esport puja a Divisió d'Honor, màxima categoria catalana


  • Comparteix:

El cadet del SantCu puja a Divisió d'Honor al camp del Segre / Font: Lluís Macià

El cadet del SantCu puja a Divisió d'Honor al camp del Segre / Font: Lluís Macià

El cadet del Sant Cugat Esport puja a Divisió d'Honor, màxima categoria catalana, després de guanyar la lliga del grup 3 de Preferent de futbol a falta de quatre jornades per acabar la competició. Els vermell-i-negres han certificat el campionat després d'empatar (0-0) aquest diumenge al camp del Segre, segon classificat.

L'equip, entrenat per Lluís Macià i Kike Ribalta i amb Segundo Naranjo com a delegat, ha retornat a Divisió d'Honor després del descens la temporada passada. Els vermell-i-negres han liderat el grup 3 de Preferent amb uns números brillants. Els santcugatencs han guanyat 20 partits, han empatat dos i han perdut quatre amb un balanç de 71 gols a favor i 20 en contra després de 26 jornades de lliga.

L'equip suma 13 punts més que els immediats perseguidors, Segre i Enfaf. L'entrenador, Lluís Macià, destaca la qualitat de la plantilla per aconseguir l'ascens.

Lluís Macià

Hem demostrat un alt nivell durant tota la competició.


Macià suma tres ascensos seguits al club amb l'aleví B a Preferent, amb el cadet C a Preferent i aquesta temporada amb el cadet A a Divisió d'Honor. El tècnic continuarà amb el Cadet A des del qual tots els jugadors passaran a la categoria juvenil.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.