El San Mauro impugna el partit contra el Sant Cugat Esport per alineació indeguda d'Alvaro Martín Britos


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquest temporada del SantCu

Imatge d'arxiu d'aquest temporada del SantCu

El San Mauro ha impugnat el partit contra el Sant Cugat Esport corresponent a la jornada 30 del grup 3 de Segona Catalana, que va acabar en empat (1-1). El club de Santa Margarida de Montbui argumenta alineació indeguda del nou porter del SantCu, Álvaro Martín Britos. L'entitat santcugatenca ha presentat al·legacions al Comitè de Competició, que anunciarà una decisió dimecres vinent, i fonts del club vermell-i-negre han assegurat a Cugat.cat que permetran que José Alcaraz faci jugar de nou Álvaro aquest cap de setmana.

El San Mauro s'ha basat en els articles 78 i 216 per assegurar que el porter no podia jugar, un fet que el SantCu contradiu en les al·legacions. L'entitat està convençuda que l'alineació ha estat correcta, de manera que no veu problemes perquè Álvaro Martín jugui aquest diumenge contra l'Olímpic Can Fatjó. Tot plegat tindrà en una jornada en què els vermell-i-negres podrien ja assolir l'ascens matemàtic si es té en compte el punt sumat en el partit contra el San Mauro.

El Comitè rebaixa la sanció a Roberto Aguado
Aquest divendres també s'ha conegut que el Comitè de Competició ha rebaixat de quatre a dos els partits de sanció al també porter del SantCu Roberto Aguado, que va ser expulsat en el partit contra el Sant Joan Despí. Tenint en compte que el jugador ja ha complert un partit de sanció, ara només haurà d'estar una jornada més fora dels terrenys de joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.