El SantCu rep l'Olímpic Can Fatjó per fer un pas quasi definitiu cap a l'ascens


  • Comparteix:

El SantCu, a un pas de la glòria

El SantCu, a un pas de la glòria

El Sant Cugat Esport rep aquest diumenge quan passin deu minuts de les dotze del migdia l'Olímpic Can Fatjó a la 31a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de José Alcaraz encara no podran ascendir tot i vèncer els rubinencs després de la victòria del Sant Joan Despí al camp de l'Òdena aquest dissabte. A més, el Comitè de Competició ha de decidir dimecres sobre la impugnació del San Mauro del partit disputat contra els vermell-i-negres: si dóna la raó al SantCu mantindrà el punt obtingut en el matx.

Falten quatre jornades per al final de la competició al grup 3 de Segona Catalana i el SantCu té a tocar un objectiu amb el qual es donarà el millor dels regals per al seu centenari: l'ascens a Primera Catalana. El final d'un llarg camí que va començar ara fa poc menys d'un any, quan el club va demanar a l'àmplia nomina d'incorporacions aquesta fita per als 100 anys de l'entitat. Malgrat que aquesta era la primera jornada que podia pujar de manera matemàtica, el triomf del Sant Joan Despí ajornarà la celebració un cap de setmana més tot i que els d'Alcaraz guanyin.

Els tres punts, però, aproparien una mica més la fita. Per aconseguir-los els de Sant Cugat hauran de desfer-se d'un Olímpic Can Fatjó que vol esgarrapar les últimes opcions de lluitar per l'ascens: a hores d'ara és a set punts del segon, el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.