El Sant Cugat Esport venç l'Olímpic Can Fatjó a ritme de golejada i en direcció a l'ascens


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport goleja l'Olímpic Can Fatjó (4-0) a la jornada 31 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip de José Alcaraz, que ha dominat de principi a fi, ha estat superior al rival sobretot a les dues àrees, molt sòlid en defensa i amb perill constant en atac. Els vermell-i-negres han fet un pas més cap a l'ascens a Primera Catalana, que certificaran dissabte si guanyen al camp del Moja.

Des de l'inici del partit el SantCu ha estat un esglaó per sobre del rival, que tot i disputar-li el domini al mig del camp no ha pogut fer front a la superioritat vermell-i-negra a les dues àrees. Molt contundents en defensa i sense concedir opcions als visitants, els d'Alcaraz s'han dedicat a generar amb paciència, i al minut 26 Ramón Fernandez ha marcat el primer després de recuperar una pilota amb una bona pressió. 10 minuts més tard, l'àrbitre ha xiulat penal a favor del SantCu, que ha transformat Javier Pelegrín per arribar al descans amb un 2 a 0 en el marcador.

A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica, però el mig del camp ha perdut presència entre dos equips que han apostat per la verticalitat. L'intercanvi de cops, però, s'ha decantat pel SantCu, que ha marcat el tercer gràcies a Ramón Fernandez. El conjunt vermell-i-negre ha certificat el triomf al minut 73 amb un gran gol de Fabià Sintes.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten el camp del Moja, el cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.