Motor Munich, nou patrocinador del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Santasusagna, a la esquerra, amb Conesa i Alarí, a la dreta / Font: Localpress

Santasusagna, a la esquerra, amb Conesa i Alarí, a la dreta / Font: Localpress

El Sant Cugat Esport i Motor Munich han signat aquest dijous un acord de patrocini per a una temporada amb opció a prorrogar el vincle. El concessionari aportarà una quantitat econòmica al club que no s'ha volgut especificar i l'entitat lluirà la marca de l'empresa a les samarretes de tota la branca femenina i de les edats entre infantil i juvenil a la branca masculina. L'acord s'ha fet oficial a l'ajuntament.

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, ha remarcat la importància del vincle per poder dur a terme activitats del centenari i per reforçar els projectes socials del club. El patrocini serà per a una temporada i, un cop conclogui el curs, totes dues parts es reserven el dret a valorar-ne el rendiment i a allargar-lo. Santasusagna recorda les dificultats dels clubs per tirar endavant activitats.

Llorenç Santasusagna

Motor Munich ha volgut mantenir una col·laboració amb nosaltres que destinarem al centenari i a altres projectes del club. Tots sabeu el que costa poder dur a terme activitats o projectes.


El gerent de Motor Munich, Josep Maria Alarí, ha incidit en el caràcter de proximitat del concessionari, fet que queda reforçat amb la signatura d'acords com el del Sant Cugat Esport. Alarí ha destacat el potencial d'una relació que beneficia les dues parts.

Josep Maria Alarí

Serà una relació llarga i favorable per a tothom. Motor Munich és una empresa familiar i el que ens ha ajudat a seguir endavant és la proximitat amb les persones.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit l'acte per fer oficial el vincle de patrocini, en què també hi ha assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.