El Sant Cugat Esport posa el punt final a una temporada de somni al camp del Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres són els campions del grup 3 de Segona Catalana

Els vermell-i-negres són els campions del grup 3 de Segona Catalana

El Sant Cugat Esport posa el punt final a la temporada al camp del Fontsanta-Fatjó, el tretzè classificat, amb la certesa que el curs que ve serà de Primera Catalana de futbol. L'equip de José Alcaraz, alliberat un cop aconseguit l'objectiu que es van marcar per l'any del centenari del club, cercarà un triomf en un partit intranscendent més enllà d'un final en sintonia amb la brillant temporada dels vermell-i-negres. El matx serà aquest diumenge a les dotze del migdia.

La màxima categoria del futbol català, la Primera Catalana, acollirà a partir de la temporada que ve al Sant Cugat Esport després d'un gran any dels vermell-i-negres on les han vist de tots els colors. Després d'un inici decebedor i un seguit de resultats intermitents, els santcugatencs es van imposar als mals resultats en una gran segona volta que capgirava la mala situació vermell-i-negra. Els homes de José Alcaraz van posar el fermall a una gran segona volta a la jornada 32, al camp del Moja, on van certificar l'ascens.

El rival d'aquesta jornada, el Fontsanta-Fatjó, rep el líder de la categoria sense res en joc i amb la certesa de tenir la permanència assolida. Tot i així, l'equip de Cornellà de Llobregat buscarà una victòria davant ni més ni menys que els campions de lliga per acomiadar-se de l'afició en l'últim partit de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.