El SantCu accedeix als quarts de final de la Copa Catalunya després de vèncer el Sant Ponç

El SantCu, als quarts de final

El Sant Cugat Esport supera el Sant Ponç (0-2) i es classifica per als quarts de final de la Copa Catalunya amateur, en un partit disputat aquest dijous. Javi Ruiz ha tornat a ser determinant de cara a porteria, amb els dos gols d'un equip santcugatenc que ja és entre els vuit millors de la competició. El conjunt de José Alcaraz és el sisè que es classifica per l'eliminatòria que dóna accés a les semifinals.

El SantCu segueix fent mèrits pel seu centenari i és una mica més a prop del títol de Copa Catalunya amateur. Els santcugatencs han mostrat la seva superioritat davant un equip, el Sant Ponç, que ha competit aquest curs a Quarta Catalana, dos esglaons per sota dels d'Alcaraz. Al minut 20 ja va tenir la primera ocasió clara, un penal que Pele no va poder transformar. Just abans del descans, però, Javi Ruiz va aprofitar una errada d'un defensa local per marcar i deixar un mínim avantatge vermell-i-negre al final de la primera part.

A la segona meitat el SantCu mantenia el domini, que va acabar materialitzant Javi Ruiz amb un xut al minut 80, jugada que va suposar el segon gol i la sentència dels visitants. Ara ja són sis els equips que s'han classificat per als quarts: el SantCu, per haver superat l'eliminatòria, i Athletic Esparreguera, Cambrils, Palafrugell, Atlètic Sant Just i San Cristóbal, que han quedat exempts d'aquesta sèrie. Els dos conjunts restants sortiran dels següents enfrontaments: Lourdes-Batea i Sant Privat d'en Bas-Empuriabrava Castelló.