El SantCu perfila la plantilla pel debut a Primera Catalana amb sis incorporacions


  • Comparteix:

Adrià Canelada, nova incorporació del SantCu procendent de l'Horta / Font: Horta

Adrià Canelada, nova incorporació del SantCu procendent de l'Horta / Font: Horta

El Sant Cugat Esport perfila la plantilla que debutarà a Primera Catalana de futbol i ha incorporat sis jugadors amb àmplia experiència a la categoria. Adrià Canelada (Horta), Dídac Rodríguez (Granollers), David Fernández i Aleix Béjar (Avià), Oriol Cabanas (Molletense) i Jose Manuel Romero (Lusitans d'Andorra) són les cares noves per a la nova temporada. El club vermell-i-negre també ha fet oficial la renovació de set jugadors

El SantCu continua perfilant l'estrena al grup 1 de Primera Catalana i ha incorporat sis jugadors que incrementen el nivell de la plantilla. Les sis incorporacions tenen una llarga trajectòria a Primera Catalana i fins i tot a Tercera Divisió com és el cas de David Fernánez i de Romero, tots dos exjugadors del Cerdanyola fa algunes temporades. Dídac Rodríguez també arriba de Tercera, concretament del Granollers.

El SantCu també ha renovat Lluís Bassas, Rubén Benítez, Víctor Castro, Marc Rojas, Javi Ruiz, Fabia Sintes i José Vicente Molina. El club vermell-i-negre anunciarà la setmana vinent més renovacions i noves incorporacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.