El SantCu vol guanyar la Copa Catalunya davant el San Cristóbal


  • Comparteix:

Tot a punt pel partit de diumenge / Foto: Gol.cat

Tot a punt pel partit de diumenge / Foto: Gol.cat

El Sant Cugat Esport disputa aquest diumenge la final de la Copa Catalunya davant el San Cristóbal a partir de les deu del matí al camp Germans Gonzalvo de Mollet. Tots dos equips militaran aquesta temporada a Primera Catalana després de quedar campions a Segona Catalana.

Sant Cugat Esport i San Cristóbal volen alçar la Copa Catalunya amateur i lluitaran per aconseguir aquest preuat títol. El SantCu ha superat a les eliminatòries prèvies la Fundació Grama, Sant Ponç, Esparreguera i Reus Deportiu B. Els vermell-i-negres volen tancar l'any del centenari amb el doblet, campions de lliga del grup 3 de Segona Catalana i la Copa Catalunya.

El San Cristóbal de Terrassa també ha pujat a Primera Catalana com a campió del grup 4 de Segona Catalana. Els egarencs s'han desfet a la Copa deL Berga, Can Pi, Palafrugell i Lourdes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.