El Sant Cugat Esport perd la final de la Copa Catalunya Amateur a la tanda de penals


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau a la tanda de penals (2-3) davant el CP San Cristóbal a la final de la Copa Catalunya Amateur disputada aquest diumenge a Mollet del Vallès. Després de l'empat a un gol en el temps reglamentari, en els penals els egarencs han vist com el seu porter ha parat dos llançaments dels santcugatencs, a més d'un altre que els vermell-i-negres han enviat fora.

Sant Cugat Esport i San Cristóbal han disputat un partit molt igualat amb una part per a cada equip. Els egarencs han dut la iniciativa en el primer temps, amb més arribades i ocasions, tot i que han estat els santcugatencs els que s'han avançat amb un gol d'Adrian Canelada en el minut 25 passant la pilota per sota les cames de Del Rio. Poc ha durat l'alegria als de Sant Cugat perquè tres minuts més tard Alejandro Cabrera ha igualat el partit amb un xut ras dins l'àrea a la dreta de Juanmi. Amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans.

En el segon temps els santcugatencs han millorat i han disposat de més ocasions de gol que a la primera part, però els homes de José Alcaraz no han pogut desfer l'empat i s'ha arribat a la tanda de penals. Uns llançaments on el veritable protagonista ha estat el porter egarenc Daniel del Río, qui ha aturat els penals a Fernando i Oriol Cabanas per part del SantCu, a més de veure com Marc Rojas llançava el definitiu per sobre la porteria, per deliri dels jugadors i aficionats del CP San Cristóbal que es converteix en el tercer campió de la Copa Catalunya Amateur i se suma a la llista de campions on figuren el CP Suburense i el CE Manresa.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, destaca les poques ocasions que han pogut generar tot i anar de menys a més.

José Alcaraz

Crec que cada equip ha dominat una part. Ens hem trobat amb el gol, però no hem sabut portar els temps de la primera part. En el segon temps hem millorat, però no hem trobat el gol. Felicito el San Cristóbal.


Ara ja toca pensar en el primer partit del grup 1 de Primera Catalana dels santcugatencs que serà diumenge a les dotze del migdia al camp del FC Martinenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.