Mira-sol Baco, Valldoreix i Junior B estrenen aquest cap de setmana un curs sense derbi a Tercera Catalana


  • Comparteix:

Mira-sol i Junior B no es tornaran a veure les cares

Mira-sol i Junior B no es tornaran a veure les cares

Els tres equips santcugatencs que competeixen a Tercera Catalana, el Mira-sol Baco, el Valldoreix i el Junior B, estrenen aquest cap de setmana la competició en els seus respectius grups, en un curs en què no hi haurà derbis a la categoria. El Mira-sol debutarà aquest dissabte a les set al camp del Sant Pere Nord, el Junior B viurà el seu inici de curs una hora abans a domicili davant el Santa Maria de Montcada i el Valldoreix s'estrena aquest diumenge, també a fora, al feu del UE Celtic.

El canvi de grup de l'equip mirasolenc, que la temporada passada jugava al 6 i enguany competirà al 7, ha propiciat que no hi hagi enfrontaments santcugatencs al tercer esglaó del futbol català. A més, l'equip verd-i-negre estrena entrenador, Miguel Ángel Romero, que ha substituït Joan Garcia al càrrec. El primer rival serà un Sant Pere Nord que el curs passat va acabar novè en aquest mateix grup.

Pel que fa el Junior B, el conjunt blau-i-negre manté tant competició com entrenador, Casimiro Arellano, tècnic amb el qual la temporada passada l'equip va acabar en setena posició amb 48 punts. Els d'Arellano s'estrenen al camp d'un recent ascendit, un Santa Maria de Montcada que va acabar subacampió del grup 8 de Quarta Catalana el curs passat i que va superar una promoció per ser aquest setembre a Tercera.

El Valldoreix, de la seva banda, segueix amb la seva participació al grup 11, on la temporada passada va ser vuitè amb 47 punts, i també seguirà dirigit pel mateix entrenador, Jose Vargas. El seu primer rival serà el Celtic, un club fundat en reconeixement a l'entitat de Glasgow i que competeix sota els seus colors, tot i jugar des de fa ja molts anys al barri barceloní de Sant Martí. El Celtic va acabar 12è al mateix grup 11 a l'estiu passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.