El Junior ensopega a casa contra el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

El Junior s'estrena amb derrota (1-3) en el primer partit de la temporada en el grup 3 de Segona Catalana i ho fa davant la UE Sant Joan Despí. Tot i portar la iniciativa del joc en moltes fases del partit, els blau-i-negres no han pogut superar un Sant Joan Despí que ha aprofitat molt bé les sortides a la contra amb un destacat Pere Olivé amb un gol i dues assistències.

En el primer temps els visitants han tingut les millors ocasions tot i que cap dels dos equips ha dominat. El Sant Joan Despí s'ha posat per davant amb un gol d'Àlex que s'ha avançat en el primer pal a la defensa i ha aprofitat una bona jugada per banda esquerra d'un perillós Pere Olivé.

A la segona part semblava que els visitants sentenciaven el matx amb un gran gol de Pere amb una centrada xut que ha superat Quim Nadal. Un gol que enlloc d'enfonsar el Junior, li ha donat ales per mirar de retallar distàncies i ho ha aconseguit amb un gol d'Arnau Rion que ha marcat amb un xut fort i ras a l'esquerra del porter visitant. Amb el gol el Junior s'ha fet clar dominador del partit i ha tingut ocasions per empatar en les figures de Xavi Mayol i Àlex Nicolás. Els visitants han continuat buscant les contres i en una d'elles, de nou Pere Olivé ha arribat a linia de fons i Roberto Ochoa ha tocat el suficient per fer l'1 a 3 definitiu.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, creu que alguns errors puntuals els han penalitzat.

Hans Schonhofer2

Amb el desgast que portàvem i arriscant, a més de no estar en les millors condicions físiques, ha arribat el tercer gol. El meu equip ha buscat l'empat, però contra rivals així els errors et penalitzen.


Mal inici de campionat dels de Hans Schönhöfer que la propera setmana visiten la Unificación Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.