Tono Cadevall agafa les regnes del Sant Cugat Esport femení amb l'objectiu de l'ascens


  • Comparteix:

Tono Cadevall, nou tècnic del SantCu

Tono Cadevall, nou tècnic del SantCu

El coordinador de la secció femenina del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, dirigirà el primer equip al grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Cadevall obre una segona etapa com a tècnic al capdavant del sènior. El SantCu ha incorporat sis jugadores i l'objectiu és l'ascens a Preferent.

El SantCu començarà la lliga de Primera Catalana diumenge de la setmana vinent al camp de la Barceloneta. Aquest serà el primer partit oficial en què Tono Cadevall dirigirà l'equip. Núria Martínez i Andrea Martínez (Escola Manu Lanzarote), Judith Albella (Mercantil), Silvia Bertolín (Sabadell) i Rámara Martín i Olivia Ramos, que pugen del planter, són les incorporacions per a la nova temporada.

Carla Sánchez, Andrea Carbonell i Lara Claramunt baixen al filial i Nerea Sánchez és baixa. Cadevall torna amb ganes d'afrontar el nou repte.

Tono Cadevall

Tinc moltes ganes d'entrenar aquest equip amb grans reptes per endavant.


L'entrenador ha deixat clar que l'objectiu és l'ascens a Preferent. El tècnic santcugatenc ja va aconseguir pujar a aquesta categoria fa quatre temporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.