El Junior remunta davant el Dinàmic Batlló i suma el primer triomf de la temporada


  • Comparteix:

El Junior guanya (4-2) el Dinàmic Batlló i aconsegueix el primer triomf al grup 3 de la Segona Catalana de futbol després de tres jornades de competició. Els santcugatencs han remuntat el 0 a 1 dels barcelonins amb doblet de Venegas, Rion i Abu Rafiu.

El Junior ha suat de valent per superar un Dinàmic Batlló molt incòmode sobretot en el primer temps. Els barcelonins s'han avançat a la mitja hora de joc i han marxat al descans amb aquest mínim avantatge.

A la represa, el davanter Abu Rafiu ha empatat amb una rematada de cap. Vuit minuts després, Arnau Rion de penal ha establert el 2 a 1. El festival golejador del Junior ha continuat amb un doblet de Sergi Venegas que ha situat el 4 a 1. Els visitants han retallat distàncies amb el definitiu 4 a 2.

El tècnic del Junior FC, Hans Schönhöfer, creu que quan s'han dedicat a fer el seu joc habitual de possesió han millorat.

Hans Schönhöfer

Hem intentat tenir més la pilota i hem aconseguit el gol. El segon ens ha donat tranquil·litat.


Els blau-i-negres visiten dissabte de la setmana vinent el camp de l'Atlètic Sant Just.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.