El Junior es veu superat pel Sant Just i acaba el matx amb tres jugadors expulsats

Tercera derrota del Junior en quatre jornades

El Junior ha perdut (4-1) al camp de l'Atlètic Sant Just a la quarta jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han vist superats per un conjunt barceloní que és el màxim golejador del grup. Els de Hans Schonöpher han acabat el matx amb vuit jugadors després de les expulsions de Jan Guix, Abu Rafiu i Alejandro Pérez.

Cruel derrota del Junior al camp de l'Atlètic Sant Just en un matx on ha tingut opcions per guanyar el matx. Els locals s'han avançat al minut 18 amb gol d'Agus Peñarroya. Xavi Mayol ha empatat al 41, però abans d'arribar al descans Álex Palacios al minut 45 i de penal ha establert el 2 a 1. En aquesta jugada, Jan Guix ha estat expulsat amb vermella directa.

A la represa, els locals han sentenciat a la darrera mitja hora de joc amb dos gols més. Abu Rafiu ha estat expulsat al minut 80 amb vermella directa i Alejandro Pérez també ha marxat al vestidor després de veure dues targetes grogues.

El Junior ha sumat tres punts dels 12 possibles i dissabte rebrà l'Espluguenc, conjunt de la part alta.