El Sant Cugat Esport aconsegueix el primer triomf de la temporada davant un rival complicat, el Manresa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport arrodoneix la cloenda del centenari i suma el primer triomf de la temporada davant el Manresa (2-1) a la quarta jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han signat un gran primer temps on han estat clars dominadors davant d'un impotent Manresa. A la segona part, però, els visitants han posat les coses difícils a un SantCu que ha sabut patir i ha fet bo el crèdit dels primers 45 minuts. Els golejadors han estat Javi Ruiz i Rubén Benítez.

El primer temps de l'enfrontament entre el Sant Cugat Esport i el Manresa ha estat d'un sol color, el vermell-i-negre. Els locals han iniciat el partit de manera immillorable, amb domini i molt perill. Tot i ser superiors, ha estat el Manresa el primer a marcar. Aprofitant un mal refús de la defensa santcugatenca, han penjat una pilota a l'àrea de Juanmi que ha caçat el davanter Javier Rebollo.

El gol, però, ha estat un miratge i només dos minuts més tard, Javi Ruiz ha empatat per al SantCu. El domini de l'equip de José Alcaraz, que combinava el joc posicional amb verticalitat per fer estralls el plantejament defensiu dels visitants, ha superat la pobresa d'idees de l'equip manresà, que no oferia res més enllà de les pilotes despenjades del golejador Rebollo. La bona feina dels locals ha propiciat el segon gol, obra de Ruben Benítez en una gran jugada individual.

Un cop marcat el segon, als vermell-i-negres els ha faltat claredat de cara a porteria per sentenciar el matx davant un Manresa que no ha generat perill. Els rols dels dos equips, però, s'han intercanviat en els segons 45 minuts i el Manresa ha dut el timó. De totes maneres, els santcugatencs han fet bo el crèdit del primer temps, han sabut patir i han acabat sumant els tres primers punts de la temporada davant un rival que té les condicions per ser a la part alta de la classificació.

El tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz, es mostra satisfet de sumar els tres primers punts davant un rival complicat.

Jose Alcaraz_ok

Ja era hora que guanyéssim després de tota la feina feta. Després de patir, hem reaccionat molt bé.


Amb aquesta victòria, l'equip de José Alcaraz arrodoneix la presentació de la temporada i la setmana que ve visita el camp del Ripollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.