La ciutat lloa els valors del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Els trofeus aconnseguits la temporada passada han presidit la recepció / Foto: Localpress

Els trofeus aconnseguits la temporada passada han presidit la recepció / Foto: Localpress

L'alcaldessa, Mercè Conesa, lloa els èxits del Sant Cugat Esport la temporada passada i destaca l'esforç i la solidaritat com els valors del club. Ho ha fet durant la recepció que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la sala de plens i que ha servit per celebrar una temporada, la del centenari, on l'entitat ha sumat vuit trofeus.

Els ascensos del sènior A masculí, del sènior B femení, el cadet A masculí, l'infantil B masculí, l'infantil A femení, els prebenjamins A i B i el subcampionat del sènior A són les fites que ha aconseguit el club durant el curs que ha celebrat els seus 100 anys d'història. Membres d'aquestes plantilles han assistit a la recepció oficial on han rebut el reconeixement de la ciutat a una temporada qualificada d''històrica'.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit l'acte i ha volgut destacar la feina feta pel club més enllà dels èxits esportius.

Mercè Conesa

Aconseguiu objectius que són tant importants com guanyar. Aprendre, millorar i ser solidaris.


En aquest sentit, el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, ha seguit la mateixa línia.

Llorenç Santasusagna

Més enllà dels títols, és important com els hem aconseguit. Ho hem fet a través de l'esforç, la feina i el treball d'entrenadors i jugadors.


Santasusagna ha reconegut la dificultat de repetir els resultats esportius de cara l'actual temporada però s'ha fixat com a objectiu aprofundir en la formació de joves a través de l'esport i els seus valors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.