Un Sant Cugat Esport tou no passa de l'empat davant el penúltim classificat, el Tona


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport es reparteix els punts amb la UE Tona (2-2) a la tretzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han estat tous en moltes fases del partit, espessos en fase de creació i poc efectius de cara a gol, i els tonencs ho han aprofitat per esgarrapar un punt. L'equip de José Alcaraz ja n'ha perdut quatre en les dues últimes jornades a casa.

Si bé és cert que la pilota no ha tingut cap dominador clar en el primer temps, el SantCu ha gaudit de molta més presència que un Tona inofensiu i cohibit a l'inici del matx. Intensos en atac i solvents en defensa, els vermell-i-negres s'han avançat al minut 7 gràcies a Oriol Fernández. El travesser i el desencert han impedit que l'equip santcugatenc engreixés la diferència de gols en un bon començament dels locals.

Els tonencs, però, han sobrepassat la llosa inicial amb dues bones transicions davant un tova defensa del SantCu. L'equip d'Osona ha acabat de sortir del cau amb el gol de l'empat al minut 27, obra d'Adrià Tuneu. Tot i la millora del Tona, i amb la igualtat establerta al camp, tots dos equips han signat un pacte de no agressió i el perill ha marxat al descans abans d'hora per deixar un final de primer temps ensopit i sense ocasions.

A la represa, els visitants han sortit un punt més intensos en detriment d'un desganat SantCu que, fluix en futbol i en actitud, s'ha vist superat en el primer tram de la segona meitat. Finalment, després d'un llançament de córner, Jordi Pla l'ha col·locat a l'escaire per avançar el Tona en el marcador. El gol ha servit per reactivar l'equip vermell-i-negre, que fins aleshores semblava no ser-hi. José Alcaraz ha mogut la banqueta i ha posat més efectius a dalt amb l'objectiu de capgirar el resultat i la dinàmica del partit i ha estat un dels homes de refresc, Ramón Fernández, l'encarregat de posar de nou les taules en l'electrònic.

Tots dos equips s'han abocat a l'atac, amb la convicció i l'esperança d'endur-se els tres punts, i la verticalitat i el descontrol han estat protagonistes en l'últim tram de partit. El desencert i la bona feina de les defenses han mantingut l'empat per acabar repartint-se els punts. El tècnic santcugatenc, José Alcaraz, considera que a casa no es poden escapar punts i lamenta les dues últimes jornades.

José Alcaraz

Em quedo amb una sensació agredolça. Hem perdut quatre punts en les últimes dues jornades i no pot ser, a casa ens hem de ser forts.


La setmana que ve els homes d'Alcaraz disputen el partit ajornat contra l'Andorra, el segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.