El Junior es retroba amb la victòria amb un gol de Xavi Soler contra l'Atlètic Prat Delta

Imatge d'aquesta temporada

El Junior venç (0-1) davant l'Atlètic Prat Delta a la tretzena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un solitari gol de Xavier Soler al minut 56 ha donat els tres punts al conjunt de Hans Schönhöfer, que es manté a la quarta posició amb 23 punts, a només un del tercer classificat.

El Junior ha sortit al camp de l'Atlètic Prat Delta amb el convenciment d'enterrar els fantasmes de la setmana passada i retornar a la cursa pel lideratge. Després d'un primer temps força igualat, l'equip dirigit per Schönhöfer n'ha tingut prou amb un gol en una jugada d'estratègia de Xavier Soler al minut 56 per superar als locals. L'Atlètic Prat Delta ha pujat les línies però no ha gaudit de cap oportunitat clara per empatar, mentre que el Junior ho ha aprofitat per generar ocasions de perill amb què haurien pogut sentenciar el matx.

Al final, hi ha hagut victòria per la mínima que resulta important després de dues jornades sense guanyar. El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, destaca la seriositat de l'equip per sumar els tres punts.

Hans Schönhöfer

Vam tenir la sort de posar-nos per davant en una jugada d'estratègia. Ells van avançar les línies però vam estar molt seriosos i no vam donar opcions a la possibilitat que poguessin empatar. És un bon resultat, sobretot després d'haver perdut la setmana passada.

La lliga de Segona Catalana s'atura una setmana. El Junior rebrà el Fontsanta-Fatjó el 10 de desembre.