Benja i Gabri juguen contra el Madrid i el Sevilla als setzens de final de la Copa del Rei


  • Comparteix:

Benja, en un moment dolç / Font: Cultural Leonesa

Benja, en un moment dolç / Font: Cultural Leonesa

Els santcugatencs Benja i Gabri s'enfronten aquest dimecres amb els seus equips, la Cultural Leonesa i el Formentera, al Reial Madrid i al Sevilla respectivament en ronda de setzens de final de la Copa del Rei. Benja disputarà la tornada després de caure de manera contundent (1-7) davant l'equip blanc en el primer partit, mentre que Gabri enceta l'eliminatòria contra el Sevilla. Tots dos partits comencen a les set de la tarda.

El Reial Madrid ha hagut d'avançar la seva eliminatòria de setzens pel fet de participar al Mundial de Clubs, de manera que aquesta sèrie amb la Cultural Leonesa és l'única que es tancarà aquest dimecres. El partit, que es preveu com un tràmit per als de Zinedine Zidane, es juga al Santiago Bernabéu. A l'anada el resultat va ser contundent per als blancs però va haver-hi protagonisme santcugatenc: Benja va fer el gol de l'honor per a la Cultural.

A més, el davanter està signant una temporada de mèrit a nivell golejador: colidera la taula de màxims realitzadors del grup 1 de Segona Divisió B amb 11 gols, peça clau perquè el seu equip sigui el primer classificat amb solvència, amb vuit punts de marge.

Gabri juga l'anada davant el Sevilla de l'argentí Jorge Sampaoli amb el seu equip, un Formentera que és tercer, en el seu cas, del grup 11 d'una categoria per sota, la Tercera Divisió. Els balears jugaran el partit com a locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.