Gabri anota el gol de la SD Formentera davant el Sevilla i Benja s'acomiada de la Copa del Rei

Gabri en el centre de la imatge en el partit contra el Sevilla FC / Foto: La Liga

Els futbolistes santcugatencs Gabri, de la SD Formentera, i Benja, de la Cultural Leonesa, han participat en els partits de setzens de final de Copa del Rei contra el Sevilla FC i el Reial Madrid respectivament. Gabri ha anotat l'únic gol del seu equip en el partit d'anada davant els sevillans (1-5), mentre que Benja ha jugat 52 minuts en la derrota (6-1) i l'eliminació del seu conjunt davant el Madrid (6-1) en el partit de tornada.

Gabri ha anotat el gol del seu equip en el minut 26, quan el marcador era 0 a 2 favorables als sevillistes. Posteriorment ha vist com els visitants han anotat tres gols més i han deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada per a la tornada al Ramón Sánchez-Pizjuán el 21 de desembre.

Sí que ha quedat eliminada definitivament la Cultural Leonesa de Benja, que ha disputat la tornada al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid, amb un marcador advers de l'anada d'1 a 7 i amb un gol marcat pel santcugatenc en aquell partit. Els lleonesos han vist com els madrilenys han sentenciat el matx ràpidament, sense donar marge a la sorpresa.