El Sant Cugat Esport rep un càstig massa sever davant l'Andorra


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport perd contra l'Andorra (0-3) en partit ajornat de la sisena jornada del grup 1 de Primera Catalana. El matx ha estat igualat en el primer temps i en el segon els visitants han tingut un control que han traduït amb un gol en el 81 i dos més gairebé amb el temps exhaurit. La derrota deixa els vermell-i-negres en desena posició amb 17 punts.

El resultat final podria fer pensar a qui no ha vist el partit que l'Andorra ha passat per sobre del Sant Cugat Esport. Però el matx ha estat igualat, sobretot en el primer temps, amb poques ocasions i tots dos equips intentant arribar a l'altra àrea amb el joc directe. Juanmi ha desbaratat la millor ocasió per l'Andorra amb una aturada a un remat de cap dels visitants, mentre que el SantCu n'ha tingut una de clara amb un xut llunya de Javi Ruiz.

El segon temps ha començat amb un Andorra que ha intentat ser més protagonista i ha tingut més la pilota. De nou Juanmi ha salvat el seu equip amb una gran estirada a un xut des de la frontal de l'Andorra. El SantCu ha mogut la banqueta per contrarestar el domini visitant, però ha creat poc perill en aquest segon temps. Precisament en una de les jugades en què els vermell-i-negres han estat més a prop de marcar, l'Andorra l'ha transformat en un contraatac per aconseguir el 0 a 1 mitjançant Cristian. A falta de nou minuts per al final els visitants desnivellaven un partit en què havien estat lleugerament superiors en els darrers compassos.

El SantCu ha intentat l'empat, però amb el partit trencat l'Andorra ha sentenciat amb dos gols més, el primer de Cristian, que ha aprofitat una errada de Juanmi refusant una pilota amb els peus, i el segon de Marc, que ha afusellat la porteria santcugatenca quan els locals s'havien abocat a l'atac. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, creu que els gols al final els han fet molt mal.

José Alcaraz

Ens els últims minuts ens han marcat, primer el zero a un i després una mala decisió i una errada ens han fet el segon.


La setmana que ve els de José Alcaraz juguen en horari canviat. Serà dijous al camp d'un Vic que és sisè amb 19 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.