El Sant Cugat Esport cau a l'últim minut de partit davant el Vic per un penal molt protestat


  • Comparteix:

Imatge del partit / Font: UE Vic

Imatge del partit / Font: UE Vic

El Sant Cugat Esport FC cau al camp del Vic (1-0) a la catorzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Un penal molt protestat pels vermell-i-negres a les acaballes del partit ha deixat el quadre de Sant Cugat sense opcions. L'equip de José Alcaraz no passa pel millor moment i només ha sumat dos punts dels últims 12 possibles.

Després de dos empats consecutius a casa, contra Tona i Sants i la derrota també com a local contra l'Andorra FC, el SantCu ha arribat a Vic amb la convicció de trencar amb la mala ratxa per tornar a assaborir la victòria. En el primer temps, però, els santcugatencs no han pogut superar el joc vigatà i s'ha arribat al descans amb les taules en el marcador.

A la represa, cap dels dos equips no ha pogut amb la llosa de l'empat i ja al tram final de matx semblava que tots dos conjunts es repartirien els punts. Ara bé, en el minut 93 de partit l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels locals, molt protestat pels santcugatencs, i Gerard Verdaguer l'ha transformat per donar tres punts al seu equip. El resultat deixa els santcugatencs a la classificació en onzena posició amb 17 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.