El femení del Sant Cugat Esport busca davant el Fontsanta Fatjó el novè triomf consecutiu de la temporada


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Sant Cugat Esport

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Sant Cugat Esport

El femení del Sant Cugat Esport rep aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda el CD Fontsanta Fatjó a la dotzena jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les vermell-i-negres són líders, acumulen vuit victòries consecutives i tenen dos punts d'avantatge respecte el segon classificat, el Ruidoms que en té 28.

Les noies de Tono Cadevall estan protagonitzant una temporada per enmarcar, amb una única derrota en la tercera jornada en el camp del FC Martinenc (3-2) a principis d'octubre. Des d'aleshores, triomfs i golejades a favor, amb 53 gols marcats i nou encaixats. Un gran bagatge per a un equip que ha anat de menys a més i que ara es postula com un dels principals favorits a l'ascens de categoria.

Davant té un CD Fontsanta Fatjó que és setè amb 18 punts i que porta una trajectòria bastant irregular en què combina victòries i derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.