SantCu i Junior volen deixar enrere les males dinàmiques i tornar a aixecar el vol aquest 2017


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen capgirar les males dinàmiques aquest 2017

Els santcugatencs volen capgirar les males dinàmiques aquest 2017

El Sant Cugat Esport i el Junior han signat al darrer tram d'any un cúmul de resultats negatius que els ha dut a allunyar-se dels seus objectius respectius a Primera i Segona Catalana. Els vermell-i-negres volen deixar enrere la zona perillosa, mentre que els blau-i-negres esperen recuperar sensacions per tornar a ser un equip fort i candidat a l'ascens. Qui està duent a terme un gran rendiment és el SantCu femení, que si segueix competint com fins ara ascendirà a Preferent.

Sant Cugat Esport
Els bons resultats del SantCu han agafat un punt preocupant. Després d'ascendir l'any del seu centenari, els santcugatencs van viure un inici complicat a Primera Catalana. Els homes de José Alcaraz van necessitar un proces d'adaptació, però finalment semblava que començaven a trobar-se còmodes i fugien de la zona complicada.

Ara bé, els últims cinc partits, quatre d'ells a casa, han encès un gran interrogant a la ZEM Jaume Tubau després de dos empats i tres derrotes. El tècnic, José Alcaraz, assegura que ja han tocat fons i que ara només els queda pujar.

Junior
El Junior va començar aquesta temporada amb la convicció de certificar el que l'any passat se li va escapolir de les mans, l'ascens a Primera Catalana. L'any del centenari és l'al·licient principal de l'equip santcugatenc, que amb una plantilla plena de jugadors de la casa buscarepetir la fita del SantCu. Els blau-i-negres van trigar a carburar, però després de tres derrotes l'equip de Hans Schönhöfer va agafar velocitat de creuer per encadenar set partits sense perdre.

No obstant això, després de caure contra el líder, el Can Vidalet, el Junior no ha pogut tornar a sumar cap triomf tot i tenir un calendari assequible. Els blau-i-negres han de capgirar la situació si volen arribar amb opcions per ascendir a final de temporada.

Sant Cugat Esport femení
El Sant Cugat Esport femení posa la cirera del pastís, ja que lidera el grup 1 de Primera Catalana. Les noies de Tono Cadevall són un malson per als seus rivals, un equip dominador que suma 66 gols i ha guanyat 10 dels 12 partits que ha disputat. Les vermell-i-negres volen certificar l'ascens que porten tres anys perseguint i assaltar Preferent d'una vegada per totes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.