El SantCu aprofita el canvi d'any per trencar la mala ratxa amb una victòria sobre l'Hermes


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'han retrobat amb la victòria

Els santcugatencs s'han retrobat amb la victòria

El Sant Cugat Esport guanya (0-2) contra la Fundación Privada Hermes a la setzena jornada del grup 1 de Primera Catalana i avança fins la desena posició amb 20 punts. Dos gols a la primera meitat, obra de Didi de penal i de Ramón, han donat la victòria al conjunt de José Alcaraz, que trenca així una ratxa de quatre jornades sense guanyar.

L'arribada del 2017 ha portat nous aires a un Sant Cugat Esport FC que ha aconseguit una victòria que es resistia des del 13 de novembre, quan van guanyar a domicili (1-2) davant el San Juan de Montcada. Els vermell-i-negres han encarrilat el triomf en el primer temps amb un primer gol que ha arribat en el minut 18, quan Didi ha transformat des dels 11 metres una pena màxima. Ramón ha signat el 0 a 2 amb una rematada a plaer dins l'àrea.

En el segon temps, els santcugatencs han sabut administrar l'avantatge i el marcador no s'ha mogut més. El matx ha servit per veure el debut de l'última incorporació del SantCu, Aaron Adams, que ha substituït Ramón al minut 65.

El porter de l'equip vermell-i-negre, Juan Miguel Beas, celebra trencar amb la mala ratxa i assegura que l'equip està molt unit.

Juan Miguel Beas

Portàvem una mala ratxa i vam celebrar molt poder trencar la dinàmica. Estem molt units


La victòria deixa els santcugatencs amb 20 punts i la setmana que ve reben un rival directe, el Llagostera B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.