El femení del Sant Cugat Esport imposa el seu domini a ritme de gols davant el Santboià


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat Esport ensorra un inofensiu Santboià a base de gols (6-0) a la catorzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les santcugatenques han estat clarament superiors, sobretot en el segon temps, i segueixen llançades cap a l'ascens després de l'aturada nadalenca. L'equip de Tono Cadevall suma 12 victòries i continua cinc punts per sobre del segon classificat, el Riudoms.

El descans ha provat a l'equip de Tono Cadevall, que ha reprès la competició amb una contundent golejada davant un Santboià inofensiu davant el potencial local. La primera part ha tingut un ritme baix d'intensitat amb domini absolut de les vermell-i-negres, que s'han dedicat a trenar les jugades amb paciència davant l'expectació santboiana.

Al minut 15, l'àrbitre ha xiulat penal a favor del SantCu per unes mans dins de l'àrea, que ha transformat Lídia Rubio. Les santcugatenques han seguit gaudint de multitud d'ocasions per eixamplar diferències però, poc precises, no han aconseguit marcar fins al minut 43, de nou de la mà de Lídia Rubio.

L'equip santcugatenc tampoc no ha concedit opcions a les visitants en el segon temps, i Sílvia Bertolín ha fet el tercer just després del descans. El peu de les vermell-i-negres no s'ha mogut de l'accelerador en una segona part de gols i domini total. Sobiranes de la pilota i el control, les líders han estat més precises amb les ocasions que han tingut i Lídia Rubio per tercera vegada, Elena Monsonis i Alexandra Palencia han tancat la golejada.

Una de les capitanes de l'equip, Adriana Mariné, analitza el bon moment de l'equip però assegura que no es poden refiar.

Adriana Mariné

Estem bastant bé aquesta temporada, però hem de vigilar perquè sempre hi ha algun rival que et complica la situació


La setmana que ve, les santcugatenques visiten el Viladecans, el vuitè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.